Bouw aan je toekomst met Bouwhuysch: Voor adviseurs en ingenieurs

Bouwhuysch is hét adviesbureau in de civiele techniek, asset management, energietransitie en duurzaamheid. Met ons uitgebreide en sterkste netwerk in het vakgebied, bieden we jou altijd een nieuwe uitdaging die perfect aansluit bij jouw ambities en vaardigheden. Onze ingenieurs werken voor, bij en met onze opdrachtgevers aan de meest uitdagende en hoogwaardige projecten in Nederland, waardoor je de kans krijgt om te groeien en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Een thuis voor alle professionals

Wij zijn er voor starters, ervaren ingenieurs en zzp’ers. Bij Bouwhuysch ligt de nadruk op persoonlijke aandacht voor jouw carrière en ontwikkeling. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en unieke competenties, creëren wij dé nieuwe uitdaging voor jou. Voor professionals met enkele jaren ervaring bieden wij talloze mogelijkheden om je carrière voort te zetten met uitdagende projecten en opdrachten in de infrasector.

Met een breed aanbod aan traineeships bieden wij starters de mogelijkheid om waardevolle kennis en ervaring op te doen en duurzame samenwerkingen op te bouwen. Onze traineeships zijn ontworpen om je technische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, zodat je optimaal voorbereid bent op een succesvolle carrière in de civiele techniek.

Waar Ingenieurs en projecten elkaar vinden

Bij Bouwhuysch werken wij aan samenwerkingen op lange termijn. Als Bouwhuysch-er stroomt het civiele bloed door je aderen en werk je graag aan je persoonlijke en technische ontwikkeling. Onze ingenieurs werken bij toonaangevende partijen aan zowel grote en baanbrekende projecten als kleinere binnenstedelijke projecten in beton, water en infrastructuur.

Sinds 2014 zijn wij vertegenwoordigd op ieder toonaangevend project in Nederland dankzij onze jarenlange ervaring en sterke netwerk. Bouwhuysch is hét adviesbureau waar ingenieurs en projecten elkaar vinden, en waar jij kunt bijdragen aan de toekomst van de Nederlandse infrastructuur.

Wat heeft Bouwhuysch jou te bieden?

  1. Unieke functie op maat: Samen creëren we een functie die perfect aansluit op jouw wensen en ambities. Bij Bouwhuysch sta jij centraal, en vertalen wij jouw behoeften in een uitdagende en passende rol als talentvolle en ambitieuze professional.

 

  1. Grootste netwerk in de civiele techniek: Met onze langdurige samenwerkingsverbanden met aannemers, ingenieursbureaus en overheden in Nederland, heb je altijd toegang tot de beste functies en projecten binnen ons uitgebreide netwerk.

 

  1. Duidelijkheid en transparantie: Bouwhuysch is een transparante en integere werkgever. Persoonlijke ontwikkeling en een langdurige samenwerking staan bij ons centraal. Onze collega’s vormen het kloppende hart van de organisatie. Door middel van ons Insights coaching traject ondersteunen we je bij elke stap in jouw carrière.

Bouwhuysch: Voor adviseurs en ingenieurs

Of je nu geïnteresseerd bent in civiele techniek, asset management, energietransitie of duurzaamheid, bij Bouwhuysch vind je altijd een uitdaging die bij je past. Wij bieden je de kans om te werken aan innovatieve en duurzame projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van Nederland. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Solliciteer op onze tientallen vacatures

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Bezoek onze website om de meest actuele vacatures te bekijken en solliciteer direct. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte rol die aansluit bij jouw ervaring en carrièredoelen.

Scroll naar boven